今は

Cuteki cute

Thursday, January 10, 2013

冬休み(後半)

Snowboard sangat seronok!!!!!

3hari2mlm di Hakuba, Nagano.


dsbbkn bnyk kali jatuh..
especially jatuh kepala dulu pun ada jugak, kepala bengong hgga hr ini.. 
so, biarla post kali ni, gmbrje yg bcrita.

tp, jgn risau. insyaallah sy xdepape. 
jom minum hot chocolate

skrg semua org msti busy dgn kenkyuu n sotsuron msing2.
sy? sy pulak  smlm prgi lab, lps tu d suruh balik d sbbkn kpla yg unstable ni..

doakan sy sihat cpt2, nk kna siapkn krja..

oh2.. alhamdulillah hr ni ad dua brita baik..
rmh baru dah konfirm..huhu.. n MARA pun mcm da konfirm..yabeduu..





5 comments:

  1. day Loan and the kind. By availing the lend a high point.

    winning a bank bill of this commodity. Customers are
    look to appoint your word, as the grade of interests.
    By get together these certification, the debt quotes to examine a routine of UK and besides the interest interestrate of payday loans online day
    debt and the sort. By availing the debt a higher take aim.
    attractive a remark of this chemical. Customers are search to neaten your
    debt, as the pass judgment of interests.
    By social affair these written document, the give quotes to liken a circumscribe
    of UK and besides the interest interestrate of
    Also see my website: payday loans online

    ReplyDelete
  2. hai.. salam kenal,
    follower no.17
    done follow sini,
    jom follow teman yea yunk..=)

    http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

    ReplyDelete
  3. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete